Nu lanserar vi tilläggstjänster inom digital PR med välkända branschaktörer

MyNewsdesk lanserar nu tilläggstjänsterna ”On popular demand” tillsammans med branschaktörerna I-Prospect, MediaPilot och Disruptive Media. Tjänsteutbudet är framtaget efter återkommande kundförfrågningar och skräddarsytt efter era önskemål.

Vår målsättning är attde här nya tjänsterna ska hjälpa dig som kommunikatör att förenkla ditt dagliga arbete och bredda dina kunskaper inom digital PR och sociala medier. Vi har valt att samarbeta med experter inom sina respektive områden – allt för att ge våra kunder de allra bästa förutsättningarna för att lyckas med sitt dagliga PR-arbete.  

Våra tjänster hittar du nedan:

Publiceringsservice – för dig med ont om tid
Med vår publiceringsservice tar vi hand om publiceringen av all din pressinformationen i ditt pressrum på MyNewsdesk. Vi publicerar och optimerar dina pressmeddelanden, bilder och videor för att ge ditt företag bästa tänkbara publicitet, spridning och synlighet. Tjänsten riktar sig främst till dig som inte riktigt hinner med att dagligen arbeta med PR, men vill exponeras optimalt mot journalister och opinionsbildare i sociala medier. 

 Snapshotanalys – snabbanalys av ditt PR-arbete
Vår Snapshotanalys är riktad mot företag som snabbt vill få en överblick över faktisk publicitet i medierna. Analysen skräddarsys efter ditt företags behov – det kan till exempel vara hur ett pressmeddelande har tagits emot eller vad som skrivits om företaget under en viss tidsperiod. Analysen följer upp hur dina budskap och argument har tagits emot i både redaktionella och sociala medier. En erfaren branschanalytiker analyserar din utskickade pressinformation och tar fram nyckeltal som gör det enkelt att mäta, följa upp din publicitet över tid – allt för att se om de uppsatta målen för pr-arbetet uppnåtts. I analysen ingår uppföljning av nyckeltal som PR-värde, MedieIndex, upplaga och Social MediaIndex.   
Analysen görs av vår samarbetspartner Mediapilot.

Starthjälp – kick-starta ditt pressrum (för nya kunder)
Med MyNewsdesks starthjälp hjälper vi dig att snabbt bygga upp ett komplett pressrum på MyNewsdesk med företagets befintliga pressinformation. Erfarna informatörer publicerar och sökmotoroptimerar dina tidigare pressmeddelanden, nyheter, bilder och videor i ditt nya pressrum på MyNewsdesk. Allt för att optimera ditt företags synlighet och exponering redan från start.

Sociala medier i praktiken
Sociala medier i praktiken är en heldagsutbildning där deltagarna lär sig arbeta med sociala medier och nätverk, samt hur distribuerade kontaktytor fungerar. Du lär dig att sätta upp en blogg, fotografera, filma med video, skapa bildarkiv online och sedan hur du länkar in dessa till bloggen. Du lär dig skapa egna kanaler på nätet där du automatiskt kan aggregera och publicera det innehåll du skapar. Målet efter utbildningen är att varje deltagare ska ha en stark närvaro i sociala medier och ha värdefulla insikter och kunskaper att ta med sig hem till sin organisation.
Utbildningen sker i samarbete med Disruptive Media.

PR i sociala medier
PR i social medier är en halvdagsutbildning där går vi igenom förändringen i medielandskapet och de nya mediakanaler och mediaaktörer som finns. Vi tittar på hur företag skapar en PR-närvaro i sociala medier, hur man sätter upp ett social media newsroom på webben och vad som skiljer ett traditionellt pressmeddelande från en social media news release. Slutligen jämför vi värdet av att jobba med PR mot bloggare jämfört med journalister – och varför bloggar är en viktig PR-kanal för många företag. 
Utbildningen sker i samarbete med Disruptive Media.

Sökmotoroptimering ur ett PR-perspektiv

Under en halvdag får du en kort introduktion till sökmotoroptimering som ämne och SEO-PR som en viktig del i ditt kommunikationsarbete. Här går vi igenom varför SEO-PR är viktig för att stärka din digitala närvaro. Du kommer praktiskt få göra en sökordsanalys, skriva och publicera sökmotoroptimerade pressmeddelanden.
Utbildningen sker i samarbete med I-prospect.

Låter det intressant? Hör av dig till en av våra kunniga branschsäljare så berättar vi gärna mer! sales@mynewsdesk.com eller 08-50 900 201.

Kommentera

Required fields are marked *

*
*

%d bloggare gillar detta: