Vinn biobiljetter inför sommarens regniga dagar!

Tror du på en solig eller regnig sommar i år? Vi på MyNewsdesk hoppas som alltid på sol, men inser att några regniga dagar kan vara riktigt mysigt om du har något bra att göra inomhus. Nu har du chans att dela med dig av din bästa ”success story” där du använt dig av MyNewsdesk i ditt PR-arbete. Som tack får du koppla av inne i en mörk biosalong med sommarens blockbuster.

Gör så här: Skicka e-post till oss där du förklarar syftet bakom ditt skickade pressmeddelande, målsättningen bakom publiceringen och självklart resultatet av ditt arbete. Stora som små framgångar är lika viktiga då alla våra kunder arbetar utifrån olika förutsättningar. De kommunikatörer vars inskickade bidrag publiceras vinner 2 biobiljetter vardera.

Känner du dig inspirerad? Skicka ditt bidrag med kontaktinformation till marknad@mynewsdesk.com senast 30 juni 2010.

Tävlingsregler: Juryn består av medarbetare på MyNewsdesk och juryns beslut kan inte överklagas. MyNewsdesk har rätt att publicera tävlingsbidrag och kan komma att skriva om texterna utan godkännande av upphovsrättsinnehavaren.

One Trackback

  1. […] Success stories från MyNewsdesk Just nu pågår tävlingen om biobiljetter för fullt, nu har väll inte glömt bort den? […]

Kommentera

Required fields are marked *

*
*

%d bloggare gillar detta: