Jag söker kollegor som vill förgylla Göteborg

Johan HöjvallJag söker pigga och engagerade säljare som tillsammans med mig ska lansera MyNewsdesk på Sveriges framsida, Göteborg. Vi kommer tillsammans utveckla marknaden på västkusten och hjälpa våra kunder att öka sin exponering i digitala som traditionella medier.

Vad ska du göra för att lyckas?
Du arbetar aktivt med våra kunder och ansvarar självständigt för hela processen från prospektering till säljbesök och avslut. Du bearbetar presschefer, PR-byråer, informations- och marknadschefer och kommunikatörer via webinars, telefon och personliga besök. Kunderna är allt ifrån små enmansföretag till de största företagen i Sverige.

Du känner dig lika motiverad av att vinna en ny kund som att vidareutveckla och vårda vår existerande kundbas (vi har 97%  nöjda kunder idag!). Kort sagt, du ska ansvara för att våra goda affärsrelationer bibehålls och utvecklas, allt utifrån tydligt uppsatta mål från mig som också kontinuerlig följs upp.

Och vem är du?
Som person är du driven, affärsmässig, resultatinriktad och alltid sugen på nya utmaningar. Du har ett driv, positiv energi och engagemang och är van vid att arbeta självständigt.

Då kunderna oftast är erfarna beslutsfattare är det viktigt att du har en god kommunikativ förmåga och kan beskriva en komplex produkt på ett professionellt och kundfokuserat sätt.

Jag ser gärna att du har eftergymnasial utbildning och erfarenhet från tidigare arbete med försäljning. Har du dessutom arbetat med försäljning inom media, webb eller marknadsföring är det en merit.

Vad erbjuder vi?
MyNewsdesk erbjuder goda förtjänstmöjligheter med fast lön och provision. Du arbetar på den svenska marknaden och utgår från vårt kontor i Göteborg.
För rätt personer kommer vi erbjuda en ansvarsfull roll med goda utvecklingsmöjligheter samt en gemenskap i ett sammansvetsat team. Du blir också en viktig resurs i MyNewsdesk fortsatta expansion.

Lockar Göteborg?
Låter det här intressant och något som passar dig? Skicka i sådant fall din ansökan till mig redan idag!

Ser fram emot att läsa din ansökan!

Kontaktuppgifter:
Johan Höjvall, Head of Sales Gothenburg
johan.hojvall@mynewsdesk.com

08-50900214
070-4580214
Twitter: @hojvall

Kommentera

Required fields are marked *

*
*

%d bloggare gillar detta: