Publicera din pressinformation på Fokus.se

 Idag lanserar MyNewsdesk möjligheten för alla våra kunder att nå ut med sin pressinformation på Fokus.se. Nyheterna når ut till beslutsfattare och opinionsbildare i en inflytelserik redaktionell miljö.

Exponera träffsäkert på Fokus.se

Fokus-kanalen är en betaltjänst som kan användas av våra 10 000 företagskunder och organisationer som idag publicerar information på MyNewsdesk. I samband med att ett företag ska publicera sitt pressmeddelande kan de nu, till en extrakostnad, välja att publicera sin nyhet på Fokus.se – allt under rubriken pressmaterial direkt från källan.

Vad är då Fokus?
Fokus är ett nyhetsmagasin som sammanfattar, fördjupar och förklarar veckans viktigaste händelser. Det kan handla om allt från politik, ekonomi och vetenskap till kultur, trender och hälsa. 2007 mottog Fokus Publicistklubbens stora pris »för att ha återskapat ett utrymme i svensk press för det berättande nyhetsreportaget«.
 
Om jag vill publicera mitt pressmeddelande på Fokus – hur gör jag?
Det är enkelt. Efter inloggning och publicering klickar du i sektionen kanaler och väljer Fokus.se. Priset är 700 kr exkl moms per skickad press release inklusive tillhörande pressbild.
 
Hur ser målgruppen ut på Fokus?
 Lite kort så ser den ut så här:
  • 58 % män och 42 % kvinnor
  • 73 % har akademisk utbildning
  • 68 % bor i storstad
  • 47 % har en hushållsinkomst på mer än 600 000 kr/år
  • 76 % är mellan 25-64 år
  • 66% är under 50 år
  • Snittåldern på Fokus läsare är 42 år

 

 
Annonser

2 Trackbacks

  1. […] din nyhet på 295 sociala medierNu söker jag kollegor som vill vidare till Norden och Europa.Publicera din pressinformation på Fokus.sePR-jobben ingen vill göra när det är fredag (eller någonsin?)Presentation om Content Marketing […]

  2. […] trender gör det också än mer aktuellt att samarbeta med MyNewsdesk. Med laneringen av vår nya Fokus kanal och vårt samarbete med Eniro öppnar vi upp än fler möjligheter för våra kunder att nå ut […]

Kommentera

Required fields are marked *

*
*

%d bloggare gillar detta: