Byt stress mot press – vi gör det enkelt!

Som kommunikatör är det mycket som ska hinnas med, och mycket man ska hänga med i. Att engagera sig i sociala medier är plötsligt ett måste, pressmeddelanden ska skrivas, bilder ska finnas tillgängliga på rätt ställe och videor är numera en naturlig del av var och vartannat företags pressinformation.

Allt material ska dessutom distribueras till rätt intressenter som kan hjälpa ditt företag få den PR det förtjänar. Känner du hur pulsen ökar?
Att just minska pulsen och byta stress mot press är temat i vår nya kampanj som i dagarna dyker upp här och var i media. Ett enkelt, lite underfundigt budskap då vi verkligen levt efter parollen KISS (keep it simple silly).  Men vad menar vi egentligen med budskapet? Och kan vi leva upp till det?

Ja vi tycker verkligen det. Medielandskapet blir allt mer förvirrat och kraven på att hela tiden finnas överallt och kunna allt ökar. Men det är här MyNewsdesk och våra tjänster kommer in i bilden. Låt oss helt enkelt hjälpa dig byta stress mot press – genom att du med några enkla klick laddar upp all din pressinformation till ett ställe. Materialet blir automatiskt sökmotoroptimerat och publicerat i sociala medier som Twitter, Flickr och Slideshare, om du vill. På andra sidan sitter 10 000-tals journalister, bloggare och opinionsbildare som prenumererar på nyhetsämnen de själva är intresserade av. Med dessa få klick når alltså din pressinformation just de användare som vill ha den.

97 % av våra kunder är nöjda med oss. Många säger att vi sparar tid, att vi förenklar och att vi hjälper dem nå ut till fler relevanta läsare – vilket ger dem mer press för mindre ansträngning. Vissa använder oss som sin PR-avdelning, andra som ett komplement till deras egna pressrum och PR-aktiviteter. Du väljer!

Exempel från MyNewsdesks kampanj – Byt stress mot press

Men vad har vi då för konkreta funktioner som dagligen hjälper dig byta din stress mot press? Ja – nyfiken? Ja, häll upp en ny kopp kaffe, luta dig tillbaka och läs nedan. Eller varför inte boka en demo så hör vi av oss inom 2 timmar och hittar en passande tid där vi hjälper dig byta stress mot press!

Publicera, paketera och administrera din information på ett ställe

Du publicerar all din information på samma ställe, som snyggt paketeras i ditt företags eller enskilda varumärkes pressrum. Du bestämmer själv när och hur materialet ska publiceras. Använd tidsinställningen för att garantera att din pressinformation publiceras precis när du vill. Relatera även olika typer av material till varandra.

Du kan alltid hänvisa till ditt pressrum när någon önskar information från dig vilket kan vara praktiskt om du befinner dig utom räckhåll för dator eller har ont om tid. Allt publicerat material bildar ett aktivt arkiv för dina samlade nyheter, som alltid är tillgängligt för intresserade journalister, bloggare och din målgrupp.

Har du behov av lokala pressrum för olika marknader så kan du hantera dessa på ett och samma konto med vår nordiska lösning.

Dina nyheter får aktuell exponering på Google

Din information sökmotoroptimeras för Google och andra söktjänster för webb, bilder, nyheter och video. Det gör att din nyhet exponeras för den som söker på ett intresseområde eller aktuellt tema  som du valt att skriva om, både i webbsök och i redaktionellt nyhetsflöde på tex Google News. Du når målgruppen när det är relevant för dem att ta del av din nyhet. Du får effektiv sökmotoroptimering på dina aktuella nyckelord utan extra kostnad eller administration.

Få informationen publicerad i relevant media

Med MyNewsdesks partnerpublicering kan alla medieägare ha ett aktuellt och designat nyhetsflöde på sin sajt, konstnadsfritt. Det gör att dina nyheter exponeras på intresse- eller branschmedia som NetdoctorStudentum Minplanet.se eller Ekonominyheter. Varje gång du publicerar information skapas en unik onlinespridning utifrån vad du kommunicerar i just den releasen. Allt du behöver göra är att kategorisera nyheten under relevanta ämnesområden. Genom våra samarbeten med medlemsorganisationer och mässor kan du ofta publicera din nyhet direkt på deras hemsida via ditt konto på MyNewsdesk istället för att behöva skicka den via mail eller göra fysiska presskit.

Du behöver inte jaga journalister och bloggare – de hittar dig!

Personliga relationer med journalister är något du ska värna om. Men det tar lång tid och är en svår uppgift att ta reda på alla som kan tänkas vara intresserade av din nyhet och försöka ta kontakt med dem varenda gång du vill berätta något. Det är inte heller praktiskt möjligt att hålla reda på alla nischade bloggar och tidningar samt frilansjournalister som skriver ämnesöverskridande för olika media. Låt istället dem hitta till din nyhet, genom sina bevakningar och prenumerationer på MyNewsdesk, sökningar på nätet eller branschmedia. 

Ladda samtidigt upp dina  nyheter, bilder, video i sociala medier

Att uppdatera alla företagets konton i sociala medier är tidskrävande. Välj automatisk publicering på dina konton som Flickr, Youtube, Slideshare eller WordPress. Istället för att ladda upp samma material på en mängd olika plattformar så kan du investera den tiden i att lyssna och föra dialog med ditt nätverk.

Publicera automatiskt på din hemsida

Har du valt att synkronisera ditt pressrum med din egen hemsida så uppdateras ditt pressrum per automatik så fort du publicerar något på MyNewsdesk. Det spar tid för den webbansvarig och ni riskerar inte att något missas.

Statistik och analys

Med statistik och webbanalys kan du snabbt göra dig en bild av hur väl du lyckats med din PR-kommunikation, hur många som tagit del av ditt material, vilka de är och var de kommer ifrån. Det är ett bra underlag till interna rapporter om hur PR-arbetet fortlöper. Välj själv när du vill ha rapporter via mail eller gör analyser för olika tidsperioder på ditt konto.

Hinner du inte publicera själv så erbjuder kundservice  tilläggstjänsten publiceringsservice till en ringa kostnad, som publicerar och optimerar ditt material!

Vill du veta mer? Boka personlig demo idag!

One Trackback

  1. […] SEO-PR – Sökoptimera dina pressmeddelanden Sökoptimera pressbilder  – Sökoptimera dina pressbilder för bättre spridning  Ditt pressmaterial i sociala medier – Ladda automatiskt upp din pressinformation med vårt social media newsroom Byt stress mot press – Optimera din presskommunikation och nå ut till fler […]

Kommentera

Required fields are marked *

*
*

%d bloggare gillar detta: