iPad-tävling för journalister och bloggare

Nu när MyNewsdesk växer internationellt vill vi naturligtvis att journalister och bloggare i fler länder ska bli medlemmar och prova på vår nyhetstjänst. För att uppmuntra dem att göra det kan de nu vinna mediebranschens hetaste produkt – en iPad.

Journalister och bloggare som registrerar sig i maj och skapar eller uppdaterar en nyhetsbevakning har chansen att vinna en iPad,  iPhone 3G eller några intressanta böcker.  Tävlingen riktar sig framför allt mot journalister och bloggare i Norden och Storbritannien. Målet med kampanjen är att bli mer synlig för vår opinionsbildande målgrupp så de får upp intresset för vår tjänst även utanför Sveriges gränser.

Så hur arbetar vi i vanliga fall med journalister och bloggare?
Vi får då och då frågan om hur vi arbetar med journalister och bloggare. Precis som med våra kunder försöker vi få våra medlemmar att känna sig så välkomna som möjligt. När de har registrerat sig som medlemmar kontaktar vi dem som vi tror behöver hjälp med att skapa en nyhetsbevakning. De flesta har dock redan fixat detta galant på egen hand.

Kontinuerligt utför vi också journalistundersökningar för att få bättre förståelse hur de använder tjänsten. Dessutom lyssnar vi alltid på deras tips och ideer så att vi kan förbättra och förenkla även journalisternas dagliga arbete.

MyNewsdesk är en uppskattad nyhetstjänst, vi får ofta höra hur enkelt det är att skapa en bevakning med bra och aktuella nyheter. Nu hoppas vi att alla internationella journalister och bloggare också upptäcker det!

Här kan du som journalist eller bloggare skapa eller uppdatera din bevakning. http://www.mynewsdesk.com/se/signup

One Trackback

  1. […] This post was mentioned on Twitter by Carl Jacobsson, Catarina Clöwe. Catarina Clöwe said: iPad-tävling för jounalister och bloggare på #MyNewsdesk http://bit.ly/bkeli4 […]

Kommentera

Required fields are marked *

*
*

%d bloggare gillar detta: