Förenkla ditt företags nordiska PR-arbete

MyNewsdesk kan nu erbjuda en helhetslösning för presskommunikation i Norden för företag, journalister, bloggare och andra opinionsbildare.

MyNewsdesks nordiska lösning, sedan vi lanserat vår sajt även på danska och finska, innebär att företag smidigare kan kommunicera sin pressinformation för fyra länder på det lokala språket.  Du som har olika pressrum för dina lokala marknader i Norden kommer att kunna förenkla ditt arbete genom att all publicering och administration för de olika pressrummen sköts i ett och samma konto. Kontots administratör eller administratörer väljer själva vilket språk de vill ha på gränssnittet.

Du som kund möts av en översiktsvy för din nordiska lösning när du loggar in på förstasidan. Här visas en samlad bild av dina konton varifrån du kan välja att se på varje enskilt pressrum för sig för att t ex analysera din statistik.

Med den nordiska lösningen följer utökade valmöjligheter för att jobba i de olika pressrummen. En sak som gör arbetet lite enklare är att du kan arbeta med samma material i flera pressrum, en bild eller video som du har laddat upp i Sverige kan du även välja att publicera på det finska och danska pressrummet, med beskrivning och nyckelord på respektive språk. Du kan även relatera till material till varandra över pressrumsgränser.

Samtidigt som du kan förenkla administration genom att sammankoppla de olika pressrummen i den nordiska lösningen så kan du behålla lokala inställningar för respektive pressrum. Det gäller exempelvis lokala distributionslistor och automatisk publicering på sociala medieplattformar, där det kan vara nödvändigt med ett Twitter- eller Flickrkonto per land. Statistiken ser du även per marknad.

Med lösningen har kunden möjlighet att kommunicera obegränsat med pressinformation, bilder, videor och dokument som distribueras till journalister, bloggare och andra opinionsbildare. Informationen paketeras i landsspecifika pressrum med social media newsroom anpassning. Allt material sökmotoroptimeras för Google och andra söktjänster och publiceras automatiskt på utvalda sociala medieplattformar samt på webbmedia via MyNewsdesk publiceringsnätverk.

Annonser

One Trackback

  1. […] PR i Sverige. Nu expanderar vi utanför Sveriges gränser. Första steget är vår nordiska lösning.  Häng med oss ut i […]

Kommentera

Required fields are marked *

*
*

%d bloggare gillar detta: