Veckans PR-tips: Facebooka på MyNewsdesk!

En trevlig nyhet till måndagskaffet är att alla de nyheter du publicerar på MyNewsdesk nu går att rekommendera av läsaren på Facebook.

All publicerade på MyNewsdesk går nu att rekommendera på Facebook.

En ny knapp har dykt upp under rubriken Bokmärk, dela och skicka som epost där läsaren kan välja att rekommendera din pressinformation, bilder, video och andra nyheter till sina vänner på Facebook. Det gör att du som kommunikatör kan få ännu större viral spridning av dina budskap.

På bilden nedan har jag och 15 personer till rekommenderat just den nyheten i vårt pressrum på MyNewsdesk till våra nätverk på Facebook.

När läsaren har rekommenderat en nyhet så visas det dels i pressrummet, med antal som rekommenderat nyheten, och dels på Facebook i personens profil och nyhetsflöden, med länk till nyheten.

Sedan tidigare kan besökare också välja att posta en nyhet som länk, med ev bild på sin wall på Facebook genom delningsfunktionen Add This.
Funktionerna finns på alla nyheter oavsett om avsändaren har betal- eller gratisnivå på sitt abonnemang.

One Trackback

  1. […] This post was mentioned on Twitter by MyNewsdesk, Joakim Axelsson, Catarina Clöwe, Kevin Bengtsson, Charlotte Ulvros and others. Charlotte Ulvros said: RT @MyNewsdesk: Veckans PR-tips: Facebooka på MyNewsdesk! http://bit.ly/9BiNdN […]

Kommentera

Required fields are marked *

*
*

%d bloggare gillar detta: