Vill du skriva här? Nu söker vi en kreativ tvåspråkig webbkommunikatör.

Nu söker vi på marknadsavdelningen en kreativ, produktiv och webbsavvy teammedlem med engelska som modersmål som älskar att skriva (och hade skrivit den här platsannonsen på halva tiden som det har tagit mig).

Du kommer löpande skriva och publicera texter till de marknadskommunikativa sidorna på vår webbplats, säljstödsmaterial, event-inbjudningar, partnersajter, bloggar (bl.a den du nu läser) och annan kommunikation riktad mot våra målgrupper, på både svenska och engelska. Du ansvarar också för vårt digitala nyhetsbrev, framtagning och design av enklare kampanjsidor. Dessutom medverkar du självklart i gruppens övriga arbete på avdelningen. 

Vi ser gärna att du har en kommunikatörsutbildning som bas samt något års erfarenhet av liknande arbete. Idag bloggar och kanske twittrar du samt använder Photoshop, InDesign, liksom något CMS-system. Kanske kan du dessutom knacka egen html-kod vid behov. Du är öppen för de möjligheter som den nya, sociala webben ger men förstår också att vår målgrupp är diversifierad och inte alltid redo för all de nya möjligheter som finns. Kort sagt – oavsett medium – så hittar du alltid kreativa lösningar på affärsstyrd problematik.

Som person är du en driven idéspruta som snabbt kan förvandla dina idéer till genomförbara projekt. Du gillar att jobba i ett snabbväxande företag där tempot är högt och svaren inte alltid är givna. Dessutom måste du kunna köpa att jag ibland lägger näsan i blöt (sorry!) så att ditt projekt förändras med kort varsel. Oavsett situation – är du flexibel och hittar en ny lösning.

Då MyNewsdesk nu befinner sig i en expansiv fas med nyetableringar utanför Sveriges gränser så vill vi att du har engelska som modersmål, men ja – du måste också vara flytande i tal och skrift på svenska. 

Du börjar jobba i slutet av augusti och kommer rapportera till mig, Charlotte Ulvros, marknadschef på MyNewsdesk. Har du frågor kring tjänsten kontakta mig gärna på charlotte.ulvros@mynewsdesk.com eller twitter.com/charlotteulvros.

Ser fram emot att läsa din ansökan med följebrev på svenska och CV på engelska. Skicka den till nyttjobb@mynewsdesk.com senast den 25 maj.

Annonser

Kommentera

Required fields are marked *

*
*

%d bloggare gillar detta: