2699 journalister och bloggare samlas i PR-service under Almedalsveckan

Checka in på MyNewsdesk! I vår PR-service under Almedalsveckan eller dygnet runt, året runt, på MyNewsdesk.com. För relevant exponering av dina politiska budskap.

Om du engagerar dig i Almedalsveckan eller frågor som diskuteras där så kan du enkelt skapa relevant exponering för dina nyheter på Almedalsmedia och andra sajter inom politik. Du kan samtidigt se till att ditt budskap når journalister, bloggare och andra politiskt engagerade.

Så här enkelt fungerar det:

 1. Registrera/logga in på MyNewsdesk
 2. Ladda upp din nyhet under kategori Almedalsveckan
 3. Nyheten publiceras i relevant media, skickas till journalister och bloggare samt optimeras för sociala medier och Google

…och lite mer långrandigt, så ger det dig:

 • Distribution till journalister och bloggare

Din nyhet kategoriserad inom politik skickas till 520 redaktioner via dagligt nyhetsbrev och bevakas av 2699 journalister och 1395 media.

Den bevakas även via rss av alla de journalster och bloggare som väljer att få nyheterna till sin rss-läsare och i tusentals nyckelord- eller kategorisökningar som sker på MyNewsdesk.com varje månad.

 • Publicering på almedalsmedia

Beroende på vad du laddar upp för typ av nyhet så publiceras den även direkt i relevanta medier. Laddar du upp en film så visas den på TV-almedalen (se även deras erbjudande om produktionsstöd och videorum) medan ett pressmeddelande visas på Almedalsveckan.se.

Som alltid kan du livesända pressvideo i ditt pressmeddelande genom att bädda in live-streaming från Bambuser.

 • Dina nyckelord högt på Google

Eftersom all din information sökmotoroptimeras för Google så är det viktigt att tänka på vad du använder för ord i pressmeddelanden och beskrivningar av annat material. Läs mer om sökmotoroptimering av pressmeddelanden.

 • Större viral spridning och nya vänner!

Din information är enkel för läsare att dela med sig av. Inbäddad media och möjlighet för läsaren att rekommendera eller posta nyheten på sociala medier via ”Add this” är ett par av många funktioner som gör att den information som publiceras på MyNewsdesk lättare får publicitet och sprids vidare av läsaren. Läs mer om det sociala pressrummet.

 • Samtidig uppladdning i sociala medier – spar massor med tid!

Samtidigt som du publicerar på MyNewsdesk så kan du ladda upp ditt material på Youtube, Slideshare eller Flickr eller posta en notis med länk på Twitter. Du lägger till dessa konton under Mina Kanaler.

 • Fri publiceringsservice

Alla kunder till MyNewsdesk, med pluskonto, erhåller fri publiceringsservice för sina Almedalsnyheter under Almedalsveckan för att helt kunna fokusera på sina aktiviteter i Visby.

Är du aktiv under Almedalsveckan men har inte ett pressrum idag så rekommenderar vi att kika på vårt Almedalserbjudande. Det inkluderar tre månaders fri publiceringsservice och rabatterat pris på Plusabonnemanget.

 • PR-service i Almedalen

Som vi tidigare berättat så kommer vi att driva PR-service i Almedalen. Välkommen hit för att få support eller tips för ökad publicitet i redaktionella som sociala medier, mer synlighet på sökmotorer som Google eller analys av medial spridning. Här finns trådlös uppkoppling för dig som vill publicera eller ta del av det som publicerats under dagen. Eller ta en trevlig paus för att stressa av mellan aktiviteterna.

Frågor?

Hör av dig på telefon: 08-509 00 201, sales@mynewsdesk.com eller @MyNewsdesk på Twitter.

Lycka till!

Annonser

One Trackback

 1. […] This post was mentioned on Twitter by MyNewsdesk, Pernilla Åström. Pernilla Åström said: 2699 journalister och bloggare samlas i PR-service under Almedalsveckan http://bit.ly/aO3QFr #MyNewsdesk #kundblogg […]

Kommentera

Required fields are marked *

*
*

%d bloggare gillar detta: