Almedalsveckans PR hot spot – S:t Hansplan mitt i Visby

S:t Hansplan blir PR-service under Almedalsveckan. Med trådlös uppkoppling, en paus i skuggan eller i skydd för regnet erbjuds en oas för kommunikatörer som springer benen av sig på Almedalsaktiviteter och vill höja värdet av sitt PR-arbete.

PR-service drivs i samarbete mellan MyNewsdesk och Mediapilot för att ge kommunikatörer på företag, myndigheter och organisationer stöd med presskommunikation och mätning av sitt PR-arbete under Almedalsveckan. Här får de tips för ökad publicitet i redaktionella som sociala medier, mer synlighet på sökmotorer som Google liksom analys av medial spridning.

Under veckan bjuder vi in till social frukost med dagsfärska överraskningar, bland annat presenteras dagens snackis i sociala medier varje morgon. Journalister och bloggare är givetvis också varmt välkomna till centret, för en paus med dryck och snacks och en pratstund i våra solstolar, men kan med fördel också ta del av allt material online.

Kommunikatörer kan publicera sitt Almedalsrelaterade pressmaterial som seminarieinformation, rapporter, pressmeddelanden, videos, bilder och blogginlägg. Mellan aktiviteterna kan de stanna till vid PR-service för att uppdatera sina pressrum eller föra debatten vidare på webben med kommentarer och blogginlägg efter ett eget eller någon annans evenemang. MyNewsdesks kunder har kostnadsfri publiceringsservice för att helt kunna fokusera på sina aktiviteter.
För den som är nyfiken på att mäta sin organisations insats och mediala genomslag i sociala och redaktionella medier under veckan erbjuds enklare utbildningar i analysverktyg. För andra året i rad driver Mediapilot Sociala medieakuten, med möjlighet att beställa skräddarsydda dags- och veckorapporter på medial spridning i sociala medier.

Vill du boosta ditt PR-arbete med fler informationstyper, i fler kanaler, med fler relevanta mottagare så hjälper vi dig med en heltäckande PR-kommunikation och uppföljning under Almedalsveckan.

Vi ses i Visby!

2 Trackbacks

  1. […] sitt mediala genomslag i ”sociala och redaktionella medier” under Almedalsveckan. På S:t Hansplan bjuder man under veckan in till ”social frukost med dagsfärska överraskningar”. Bland […]

  2. […] vi tidigare berättat så kommer vi att driva PR-service i Almedalen. Välkommen hit för att få support eller tips för ökad publicitet i redaktionella som sociala […]

Kommentera

Required fields are marked *

*
*

%d bloggare gillar detta: