Modernisera din kommunikation – seminarium om det nya medielandskapet

Det nya medielandskapet arrangerat av MyNewsdesk och Branschkansliet

Modernisera din kommunikation - anmäl dig idag!

MyNewsdesk, tillsammans med Branschkansliet, arrangerar den 28 april ett seminarium i Stockholm där marknadskommunikatörens och journalistens roll diskuteras i det nya medielandskapet.

Här möter du kända och uppskattade föreläsare som Karin Adelsköld, ansvarig för bloggen Lillagumman, Peter Pettersson från Aftonbladet kommer prata om hur man som journalist ser på sociala medier och deras trovärdighet som källa. Martin Ingemansson, Nordenchef från Facebook, diskuterar hur man kan hantera Facebook i sin marknadskommunikation och Peter Ingman, VD MyNewsdesk, lyfter upp arbetet med nya sociala plattformar.

Daniel Kjellsson är redaktionellt ansvarig på Aller Internet diskuterar sitt dagliga arbete med kampanjer i sociala medier samt att koordinera de traditionella journalisternas roll i det nya landskapet.

Dessutom presenteras kundcase från SJ, Nobel och Siba med fokus på kundservice- och marknadsarbetet i sociala medier. Intresserad? Anmäl dig till Branchkansliet info@branschkansliet.se. Seminariet kostar 1800 kronor per deltagare.

Annonser

One Trackback

  1. […] nyligen på ett seminarie anordnat av MyNewsdesk tillsammans med Branschkansliet på temat ”modernisera sin kommunikation”. Karin har bakgrund som journalist, bloggare och PR-konsult, vilket gör att hon har en del […]

Kommentera

Required fields are marked *

*
*

%d bloggare gillar detta: