PR-kunnig finsktalande medarbetare sökes till vår kundservice (vikariat)

Vi söker nu en PR-kunnig, servicemedveten, flexibel och driven kundservicemedarbetare (vikariat). Vi ser gärna att du har både svenska och finska som modersmål då vi inom kort påbörjar försäljning i Finland.

Som kundservicemedarbetare på MyNewsdesk får du en spännande utmaning i en växande bransch. Dina arbetsuppgifter kommer innefatta support av våra kunder, kundutbildningar, säljsupportstöd samt redaktionellt arbete såsom publicering och viss bearbetning av pressmaterial i vårt webb-baserade verktyg. MyNewsdesk växer i Norden och i dina arbetsuppgifter ingår även support av journalister och kunder där. Vårt kundserviceteam består av fyra personer med främsta målsättning att göra våra kunder och medlemmar 100% nöjda och glada. Tjänsten är ett vikariat i ett år, med eventuell förlängning.

Vem är du?

Du kan hålla ett högt tempo och är stresstålig samtidigt som du ger god service på ett pedagogiskt och kunnigt sätt. Du gillar att träffa kunder och journalister och skapa varaktiga relationer med dem. Du behärskar också  svenska, engelska och finska i tal och skrift och har god datorvana. Du har erfarenhet från PR och kommunikation och är intresserad av sociala medier och nyhetsflödet på webben. 

Intresserad?

Skicka din ansökan till sofia.thelander@mynewsdesk.com eller ring på 08-509 00 213.

Välkommen med din ansökan!

Kommentera

Required fields are marked *

*
*

%d bloggare gillar detta: