Skapa ditt social media business card på MyNewsdesk

Vi har utökat möjligheterna att jobba med presskontakter på MyNewsdesk. Vi har dels lagt till fler olika typer av kontaktinformation på MyNewsdesk PLUS, med social media business cards för dina experter. Dels kan du nu också lägga till fler presskontakter på förstasidan på ditt pressrum.

Social media business card med MyNewsdesk PLUS

Antalet kontaktytor har mångdubblats med alla de nya kommunikativa plattformar som vi serverats under senare tid. Privata och arbetsrelaterade kontaktuppgifter har flutit samman med sociala medier som Facebook, Twitter eller Flickr där vi för dialog både privat och i yrkesrollen. Det gör att behovet av att kunna dela sina kontaktuppgifter med andra på ett enkelt sätt har ökat. Det ser vi i tex tjänster som card.ly.

I samband med att vi kopplat på fler funktioner för våra social media newsrooms så har vi också utökat den information som finns kring presskontakten och övriga experter/kontaktpersoner som företaget väljer att göra tillgängliga. Nu finns möjlighet för alla med social media newsroom, dvs 2000 kunder med MyNewsdesk PLUS, att ange ett antal ytterligare nätverksplatser, som personens eller företagets blogg, twitterkonto, skypeprofil, LinkedIn, MSN och GoogleTalk etc.

Presskontakt på förstasidan

Vi har gjort det möjligt att lägga till fler än en presskontakt på förstasidan på ditt pressrum. De hamnar då under varandra i kolumnen till vänster (se nedan).

Vi har även underlättat uppdateringen av presskontakt. Nu väljer du smidigt om du vill göra kontaktpersonen till presskontakt under respektive profil.

För mer information, maila på kundservice@mynewsdesk.com, ring på 08-644 89 50, eller twittra till @mynewsdesk.

Annonser

3 Comments

 1. Social Media
  Posted 22 december 2009 at 20.41 | Permalink | Svara

  Strålande Pillan!

  God Jul!

  Hälsar,
  Magnus Lundin

  • Pernilla
   Posted 22 december 2009 at 21.10 | Permalink | Svara

   Tackar, hoppas allt är bra med dig Magnus! God Jul!

 2. Posted 4 januari 2010 at 14.22 | Permalink | Svara

  Bra uppdatering, kommer väl till hands.

Kommentera

Required fields are marked *

*
*

%d bloggare gillar detta: