Grattis vinnarna i Årets Pressrum 2009!

MyNewsdesk korade idag Årets Pressrum 2009.

Utmärkelsen går till det företag som utifrån branschens förutsättningar bedöms ha lyckats bäst med att optimera sitt pressrum och utnyttja möjligheterna med MyNewsdesks PR-verktyg för att uppnå en effektiv distribution av pressinformation för bättre spridning och mer publicitet.

Tre företag från respektive 14 branschkluster var nominerade av totalt 2174 pressrum på MyNewsdesk. Idag utsågs en vinnare från varje bransch.

Olika branscher har olika förutsättningar varför vi väljer att kora det företag i varje bransch som bedöms ha lyckats bäst med att optimera sitt pressrum och sina nyheter för att effektivisera distribution och spridning av sin pressinformation. Det handlar om allt från att publicera fler informationstyper, relatera dessa till varandra och tagga och beskriva bilder och video till att och hålla en jämn frekvens och att utnyttja de kanalval som finns. Materialet blir mer spännande och mångfacetterat vilket också ger fler besökare på pressrummet.

Utöver att berömma vinnarna så hoppas vi att detta kan inspirera och motivera andra företag till att utforska möjligheterna med MyNewsdesk med bra benchmark. Kunder efterfrågar hela tiden referenser för tips hur man kan jobba bättre med sitt pressrum, eller ”social media newsroom” om man har plusabonnemanget.

Se intervjuer med några av pristagarna här

Vinnare av Årets Pressrum 2009, branschvis:

Intresseorganisationer: Stockholm Pride
IT, Tech: Projectplace International
Hälsa och Sjukvård: Apoteket Omstrukturering AB
Energi, Råvaror och Jordbruk: Allklimat
Offentlig sektor: Invest in Sweden Agency
Biotech och Medtech: Sentoclone
Bygg och Fastighet: Veidekke AB
Bank, Finans och Försäkring: East Capital
Livsmedel och Dryck: Gray’s American Stores
Industri och Motor: Ford
Transport och Säkerhet: Norwegian
Turism, Resor och Underhållning: Göteborg & Co
Utbildning och Rekrytering: Luleå Tekniska Universitet
Detaljhandel, Mode och Skönhet: Gore

One Comment

  1. Pernilla
    Posted 10 december 2009 at 23.45 | Permalink | Svara

    Länkarna fungerar tyvärr inte just nu, du hittar dem dock i pressmeddelandet: http://www.mynewsdesk.com/se/pressroom/newsdesk/pressrelease/view/vinnarna-i-aarets-pressrum-2009-352363

Kommentera

Required fields are marked *

*
*

%d bloggare gillar detta: