Några ord från MyNewsdesks VD Peter Ingman om namnbyte och internationalisering

Hej,

Som du säkert har sett så har Newsdesk bytt namn till MyNewsdesk sedan september.

Varför ett namnbyte. När vi nu gör våra tjänster tillgängliga på en internationell marknad så är ordet Newsdesk allt för generiskt. Så vi valde att lägga till ett My framför – http://www.mynewsdesk.com. Men det passar faktiskt riktigt bra eftersom vi på alla sätt vill att du ska uppleva att det är ditt verktyg, att du kan vara med och påverka hur det ser ut och ska fungera. I samband med namnbytet kom därför en mängd nya nyttofunktioner som kan få stor betydelse för ditt fortsatta PR arbete. Samtliga förändringar är något som du eller andra kunder har efterfrågat.

Aldrig tidigare har vi på MyNewsdesk varit bättre förberedda att hjälpa dig med ditt PR arbete. Du väljer själv från en mängd tjänster och funktionalitet utifrån ditt val av abonnemang, vare sig du har gratisabonnemanget Free eller något av våra betalabonnemang.

1) Den största förändringen är att du nu kan använda oss även för internationellt PR arbete. Genom att du kan skicka nyheter helt fritt på valfritt språk eller skapa ett pressrum för vilken internationell marknad som helst. Flera av våra kunder har redan gjort detta för den nordiska marknaden, något vi förstås också gärna hjälper till med. Se te x http://www.mynewsdesk.com/se/pressroom/norwegian.

2) Välj nyhetstyp – nu väljer du enkelt om du vill skicka en nyhet, göra ett blogginlägg eller skriva ett pressmeddelande. Du väljer själv vilken nyhetstyp som passar dig bäst.

3) Snabbkoppling för dig som vill ha ett enkelt sätt att uppdatera dina viktigaste konton i Social media direkt från ditt publiceringsverktyg MyNewsdesk Publish. Bilder på världens största bildhanteringstjänst Flickr, videofilmer på Youtube, Powerpoints på Slideshare , konversation på Twitter, ja du hajar…men detta behöver man minst ett PLUS abonnemang för.

4) Kanaler – i samma stund som du publicerar något på MyNewsdesk Publish så syns det på en mängd andra intressanta ställen på webben. Vårt kanalprogram har gjort det möjligt för fler stora Internetaktörer att få tag på bra innehåll från den bransch, geografi eller annan relevant sökning som de vill bevaka och göra tillgänglig för sina användare. Se dina nyheter te x på www.hitta.se, www.utbildning.se och www.ekonominyheter.se och www.pricerunner.com.

Kontakta oss gärna om du har frågor om hur det här kan påverka dig på bästa sätt!

Vänlig hälsning,
Peter Ingman, CEO

Annonser

Kommentera

Required fields are marked *

*
*

%d bloggare gillar detta: