Reseguiden anlitar MyNewsdesk för internationell förmedling av pressinformation

Med landsspecifika pressrum på MyNewsdesk.com kan Reseguiden nu kommunicera med sina olika marknader med lokal anpassning.

Orbville.no pressrum på MyNewsdesk.com

Orbville.no pressrum på MyNewsdesk.com

Reseguiden är ett av de företag som efterfrågat möjlighet att använda MyNewsdesks PR-verktyg i flera länder. Med egna pressrum för olika marknader och  på respektive språk är det lättare att bygga goda relationer med journalister, bloggare och konsumenter. Se Reseguidens svenska, norska och internationella pressrum på MyNewsdesk.

Reseguiden har även valt att synkronisera sina pressrum på MyNewsdesk.com till sina lokala hemsidor, på reseguiden.seorbville.no och orbville.com. Det innebär att den information som de publicerar på MyNewsdesk.com i realtid också kommer att publiceras på deras respektive hemsida, samtidigt som den sprids via MyNewsdesks distributionsnätverk. All statistik visas på deras konto på MyNewsdesk:Publish (publicerngsverktyget).

MyNewsdesks internatinella plattform lanserades den 11 september i år och riktar sig till svenska företag som vill nå ut på en internationell marknad och till utländska aktörer som efterfrågar ett effektivt PR-verktyg. Läs mer om tjänsten här.

2 Comments

 1. Pernilla
  Posted 26 september 2009 at 22.34 | Permalink | Svara

  Ett annat företag som valt att lägga upp olika pressrum för olika marknader är Projectplace.
  http://www.mynewsdesk.com/se/pressroom/projectplace_international

 2. Posted 26 november 2009 at 1.46 | Permalink | Svara

  Kul! Congrats!

  Hälsar,
  Magnus

Kommentera

Required fields are marked *

*
*

%d bloggare gillar detta: