MyNewsdesk.com – ny internationell tjänst från Newsdesk

Bäste kund,

Under helgen den 11-13 september lanserar Newsdesk sin internationella tjänst. På ny domän och med nytt namn. I samband med detta släpper vi även några nya funktioner som vi hoppas att du ska få stor glädje av.

MyNewsdesk:Publish - PR-verktyget för bättre spridning och mer publicitet

MyNewsdesk:Publish - PR-verktyget för bättre spridning och mer publicitet


MyNewsdesk – ny internationell desk för global distribution

Den internationella ”desken” kommer heta MyNewsdesk.com. Därunder finner ni de nationella deskarna, däribland den svenska på MyNewsdesk.com/se och den nya norska på Mynewsdesk.com/no. I takt med tiden kommer vi släppa fler nationella deskar. Men du som vill skapa pressrum i länder som ännu inte har en egen desk, kan med fördel göra det på MyNewsdesk.com.

Nå hela världen via MyNewsdesk.com

Nå hela världen via MyNewsdesk.com

Självklart kommer den gamla domänen Newsdesk.se peka mot den nya MyNewsdesk.com/se.

Det PR-verktyg ni idag använder kommer fortsättningsvis heta MyNewsdesk:Publish. Ni kommer att känna igen er när ni loggar in, men märka att ert konto har fått en rad nya funktioner och att ni har fler möjligheter att kommunicera med era målgrupper.

Publicera även dina blogginlägg och mindre nyheter på MyNewsdesk

I samband med lanseringen så har vi även adderat några nya funktioner för såväl dig som kund som för våra användare. Bl a så kommer du nu även kunna blogga på, samt släppa mindre nyheter via MyNewsdesk. Vi har nämligen kunnat konstatera att företag i allmänhet har så oerhört mycket mer att berätta än det som omfattas av traditionella pressmeddelanden. Vanligast är mindre nyheter och blogginlägg. Besök MyNewsdesk:Publish och testa! (länken fungerar så snart plattformen lanseras skarpt) 


Nå ut i social media via MyNewsdesk

Du kommer även kunna ladda upp all information på ledande social media, synkront med din kommunikation på MyNewsdesk. Det innebär att du jämte vårt övriga kanalprogram, även kan kommunicera dina nyheter på Twitter och WordPress, dina bilder på Flickr, dina videor på Youtube, dina dokument på Slideshare. Besök MyNewsdesk:Publish och testa! (länken fungerar så snart plattformen lanseras skarpt)

 Publicera även dina blogginlägg och mindre nyheter på MyNewsdesk

Publicera även dina blogginlägg och mindre nyheter på MyNewsdesk

Ny affärsmodell ger dig bättre exponering och mer trafik

Vidare så har vi gjort om affärsmodellen på så sätt att du som kund nu kommer att utnyttja alla ”gratis-sidor” på MyNewsdesk för att driva trafik till din information. Med ”gratis-sidor” menar vi den reklamfinansierade information som släpps kostnadsfritt via MyNewsdesk, där din information presenteras som liknande information. Det innebär att ju fler ”gratis-sidor” på Mynewsdesk desto bättre exponering och mer trafik till dig som kund.
Som en del i denna strategi har vi gjort det möjligt för företag att släppa alla typer av information utan kostnad på Newsdesk, så länge de kan leva med att driva trafik till våra kunder. Vi har valt att kalla programmet News Sense, med viss inspiration från Google Adsense.

De övriga mervärdena för våra kunder är som vanligt reklamfria sidor, kompletterande distributionstjänster som distributionslistor, fullt utvecklade pressrum samt social media newsroom, utförligare statistik-tjänst, synkronisering med hemsidor, etc. Kika gärna på alla våra abonnemang när tjänsten lanserats. Eller få utförligare beskrivning av de olika abonnemangens omfattning i en matris.

Värt att nämna är att vi i och med internationaliseringen även lanseras kortbetalning. Du kan när som helst upp- eller nedgradera dig via MyNewsdesk:Publish.

Du är självklart varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor. I annat fall återkommer vi inom kort med mer information.

Annonser

13 Comments

 1. Posted 11 september 2009 at 11.41 | Permalink | Svara

  Precis vad vi behöver, tack Newsdesk!

 2. Posted 11 september 2009 at 13.41 | Permalink | Svara

  Äntligen!
  /Lasse

 3. Posted 11 september 2009 at 15.51 | Permalink | Svara

  Tack Anna, Lasse, och alla ni andra för support. Vi lovar att vi ska göra vårt allra bästa.

 4. Posted 14 september 2009 at 12.01 | Permalink | Svara

  Ett riktigt lyft. Snyggt och funktionellt. Newsdesk har namnet ”Blog test” på Flickr när man ansluter vilket borde ändras. YouTube-uppladdningen fungerar inte riktigt med ännu (konverteringen har nu hållt på i en timme), men det kan vara problem på YouTubes sida också. Man bör nog bygga om tjänsten så YouTube får det så enkelt som möjligt.

  Newsdesk har förmodligen den mest innovativa onlinetjänsten i Sverige. Ni har gjort nästan allt perfekt. Hoppas kunna hjälpa er med en del detaljer senare.

  • Pernilla
   Posted 30 oktober 2009 at 15.55 | Permalink | Svara

   Tack Carl!! Jätteledsen att du inte fått svar tidigare. Tack för input, jag tror att dina punkter ska vara i ordning nu men jag kollar med development crew för att vara på säkra sidan! Trevlig helg! Pernilla

 5. Posted 14 september 2009 at 15.27 | Permalink | Svara

  Det här ser spännande ut, metat har dessutom en enorm hävstång på alla språk. Ska bli kul att se Google pagerank på detta när robotarna indexerat detta nyhetskluster. Även om jag noterat att WordPress fått stryk till förmån för Blogger med nya Caffeine.

  Kort fråga: hur vet ni att det är 7000 journalister? Är det inte en hel del informatörer och pr-folk också?

  Grattis till en bra tjänst!

 6. Posted 14 september 2009 at 16.21 | Permalink | Svara

  Tack. Det värmer.
  Jag har inte riktigt koll på det du skriver, men våra utvecklare har gjort allt som står i deras makt för att Google ska gilla mynewsdesk.com lika mycket som newsdesk.se. Har du några tips, så är du varmt välkommen att höra av dig till dev(a)newdesk.se.
  Först bör man bestämma sig för vad som menas med ”journalist”, vi har hittills valt det lite mer konventionlla synsättet; de som arbetar professionellt med att producera alster i mer eller mindre tradionell media. Vi kollar de allra flesta som reggar sig. Informatörer är exkluderade. Vi har nästan lika många informatörer registrerade i systemet.

 7. Posted 14 september 2009 at 17.23 | Permalink | Svara

  Tack för klargörande svar!

  Jo, jag har en idé som skulle göra susen för er nya tjänst. För ni ska inte glömma att det är ni som administerar d v s ”tar in” trafiken till era ”kunder”. Tekniker och utvecklare tänker ibland endimensionellt, alltså tittar för fokuserat på kravspecen, trots att de byggt något som klarar flera dimensioner.

 8. Posted 14 september 2009 at 17.54 | Permalink | Svara

  Begriper fortfarande ingenting, bortsett från att du har en bra idé. Låter bra, men du bör nog ta idén med våra utvecklare trots allt. Men då akta dig för att säga att de tänker endimensionellt, för då kanske de surnar till 😉

 9. Posted 14 september 2009 at 18.16 | Permalink | Svara

  Jo, i den dialogen är jag redan rökt. 😉

  Tänkte att ni nog kan räkna ut vad jag menar då ni redan samlat metat i olika kategorier.

  Lycka till!

 10. Posted 14 september 2009 at 18.32 | Permalink | Svara

  Dem kan garanterat det, inte jag dessvärre 🙂 Tack för allt engagemang.

 11. perp4w
  Posted 17 september 2009 at 14.30 | Permalink | Svara

  Fruktansvärt bra utveckling av ett riktigt bra verktyg och kanal. Fortsätt med toppenjobbet!

 12. Posted 26 september 2009 at 20.46 | Permalink | Svara

  Per, den där kommentaren värmde. Tack!!

Kommentera

Required fields are marked *

*
*

%d bloggare gillar detta: