Vi bygger två presscenter till Stockholm Pride

loggashtlmpride_small

Newsdesk är presspartner till StockholmPride 2009. I år har samarbetet mellan Stockholm Pride och Newsdesk utökats till att involvera mer service för journalister som besöker eller har intresse av att bevaka Pridefestivalen samt företag och organisationer som vill kommunicera kring Stockholm Pride.

Newsdesk driver bl a två presscenter under Pridefestivalen. De kommer att vara placerade i Pride Park i Tantolunden och i Gallerian på Hamngatan. Även företagen som är involverade i Stockholm Pride kan ta del av Newsdesks Press Service, och publicera sina egna nyheter på Newsdesk och Stockholm Prides hemsida.

På Newsdesk är vi stolta över att kunna bidra till Stockholm Pride. Vi är glada att dra vårt lilla strå till stacken för att Stockholm Pride, och alla människor som står bakom organisationen, ska kunna synliggöra hbt-frågor och skapa en frizon för homosexuella, bisexuella och transpersoner. I förlängningen hoppas vi att Stockholm Pride, som är Nordens största Pridefestival och en av de största folkfesterna i Sverige, kan vara ett internationellt föredöme i sin strävan att stärka respekt för människors lika värde, demokrati och fred. Även om det är en lång väg kvar så har vi kommit förhållandevis långt i Sverige, alla har inte samma möjlighet till öppenhet.

Läs mer om Stockholm Prides solidaritetsarbete eller en jämförelse av Pridefestivaler i olika länder av Johanna Brynolf för UNT.
Läs pressmeddelande

För Stockholm Pride partners

Alla partners till Stockholm Pride, som  utställare i Pride Park eller de organsiationer som deltar under seminarierna i Kulturhuset,  har tillgång till Newsdesks publiceringsnätverk för pressinformation kostnadsfritt hela sommaren (2 mån). All pressinformation som Prides samarbetspartners publicerar kommer att publiceras på Stockholm Prides hemsida. Har du Pride-nyheter, hör av dig till sales@newsdesk.se eller 08-6448950.

Kommentera

Required fields are marked *

*
*

%d bloggare gillar detta: