Branschworkshops inom PR

Newsdesk och Netdoktor anordnar PR-workshop för läkemedelsbranschen.

netdoktor_logotyp_sveriges_ledande_small

Newsdesk och Netdoktor har sedan tidigare ett samarbete för att förmedla företagsnyheter inom läkemedel och hälsa till intresserade opinionsbildare via Netdoktor.se. Det har lett till förfrågningar om hur företag inom branschen kan använda PR bättre i sin marknadsföring och hur man kan optimera sin PR-kommunikation via Newsdesk.

Tillsammans bjuder vi nu in Netdoktors medlemmar till en workshop hos Newsdesk. Där vi diskuterar vad utvecklingen av sociala medier innebär för möjligheter att förbättra sina relationer med allmänheten. Kommer verktyg som Google, Twitter och Newsdesk att göra journalisten – som tidigare ansetts vara det viktigaste mellanledet för att skapa god PR – överflödig? Newsdesks grundare Kristofer Björkman går igenom hur informatörer och marknadsförare kan använda sig av moderna verktyg för att kommunicera med journalister, nya opinionsbildare och med sina målgrupper direkt. Vi ser på branschspecifika case, utmaningar och möjligheter och delar med oss av våra erfarenheter.

Är du intresserad av PR-workshop för din bransch, medlemsorganisation eller nätverk? Kontakta Pernilla Åström, eventansvarig på Newsdesk, 08-50900206 eller pernilla@newsdesk.se.

Annonser

One Comment

  1. Posted 25 juni 2009 at 14.46 | Permalink | Svara

    Det är jättekul att se vilket intresse inbjudan till Netdoktors kunder/annonsörer har fått. Eftersom inte alla har fått plats planerar vi ett liknande workshop i höst.

Kommentera

Required fields are marked *

*
*

%d bloggare gillar detta: