Se Guldäggsgalan i repris. Rösta på din PR-favorit.

Grattis till guldädgget, A Non Smoking Generation! Och även till er som hjälpt till: Agent Kommunikation / Tank/Y&R,  Fredrik Forsling, och PR-konsult Marko Määttä.

Newsdesk fick inget guldägg, men upplevde trots allt en viktig delseger: Tillsammans med Sveriges PR-kommunikatörer  lyckades vi, som sponsor av kategorin, sätta modern, kreativ och effektiv PR på kartan i Sveriges största tävling i kommunikation. Nåja, lite i skymundan hamnade PR-gänget. Men vi kom, vi gick och vi segrade 🙂

En hel del missade möjligheten, men alla ni som ändå kom förbi Newsdesk Social media newsroom på parkettvåningen i konserthuset, behandlades som vinnare, och fick varsitt glänsande rött chokladägg som belöning.

Ni som missade såväl gala som röda chokladägg, surfa in på Dagens Media, eller på Newsdesk PR Guld och kika på galan i repris. Newsdesk sände nämligen live därifrån under kvällen.

Och så till A Non Smoking Generation. Var de rättmätiga vinnare? Gjorde juryn med Claes Bodén i spetsen ett klokt beslut? Titta på alla de nominerade bidragen på PR Guld. Och rösta genom att lämna dina kommentarer. På Newsdesk har vi nämligen hög tilltro till ”the visdom of the crowds”.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Annonser

Kommentera

Required fields are marked *

*
*

%d bloggare gillar detta: