Ny statistiktjänst visar vilka redaktioner som bevakar din information

Ny statistiktjänst visar vilka och hur många redaktioner, på central nivå, som valt att få våra kunders pressinformation. Något som inte bör förväxlas med enskilda journalisters bevakningar.

Tidigare har du som kund i ditt publiceringsverktyg på Newsdesk kunnat se och följa hur många journalister som valt att få din information, samt vilka redaktioner/media de jobbar på/för. Skillnaden må vara otydlig men är ack så viktig.

Förstnämnda fallet avser redaktioner på en central nivå som är intresserade av din information. Informationen går i detta fall oftast till en redaktionsadress exempelvis centralred@dn.se.

Sistnämnda fallet avser enskilda journalister som arbetar på/för en redaktion. Informationen i detta fall går oftast till journalistens individuella adress, och är ett resultat av journalistens egna intresseområde.

Ny statistikfunktion från Newsdesk

Newsdesk bevakas idag av 6.200 registrerade journalister och 4.900 redaktioner. Var och en med utgångspunkt från sin intressesfär och sitt bevakningsområde. Långt fler bevakar Newsdesk utan att vara registrerade medlemmar.
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Annonser

Kommentera

Required fields are marked *

*
*

%d bloggare gillar detta: