Grattis! Nu är din pressinformation ihopkopplad med bloggarna

I natt lanserade Newsdesk kommentarer och twingly blogstream på Newsdesk. Det betyder två saker. Dels så kan vem som helst i dag kommentera all den information du publicerat på Newsdsesk. Dels så kommer alla de blogginlägg som länkar till din information också visas i anslutning till informationen.

Förmodligen är Newsdesk bland de första “PR-verktygen” i världen som skapat dessa möjligheter för företag och deras målgrupp (om man bortser från de företag som använder traditionella bloggverktyg som PR-verktyg). Men det kanske man ska låta vara osagt.

Newsdesk har länge fokuserat sig på att bli bäst på att förmedla pressinformation alla kategorier. Något vi lyckats bra med. Idag läses er information varje dag av ca 23.000 inflytelserika människor som journalister, m fl. Hittills har dock möjligheten för läsaren att återkoppla till dig varit relativt begränsat, och främst skett via mail och telefonkontakt. Med kommentarer och blogstream har vi tagit ett steg mot att utöka dialogen mellan dig, ditt företag och din målgrupp.

Detta innbär två viktiga och värdefulla saker: 1) Både blogstreamen och kommentarerna ger dig större möjlighet att få ta del av vad läsarna har att säga om den publicerade information, istället för att den sprids via andra kanaler, som du kanske inte har koll på. 2) Att öppna upp dörren för läsarna på detta sätt gör att de känner sig mer välkomna, tagna på allvar, vilket kommer öka deras incitament att referera till och kommentera din informtion.

Du bestämmer själv om du vill ha kommentarer till din pressinformation eller inte. Du kan också välja om du vill godkänna kommentarerna innan de publiceras. Och självklart kan du välja att bli informerad per e-post när du får nya kommentarer.

Blogstream går också att stänga av för all information, men inte påverka i övrigt.

Inställningar för allt detta finner du i ditt publiceringsverktyg, under ”Inställningar” och ”Kommentarer” i vänster meny.

Här kan du se ett skarpt exempel och här ett annat.

Varmt välkommen att höra av er för frågor och funderingar till kundtjänst 08-6449850 kundtjanst@newsdesk.se

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

2 Comments

 1. Posted 24 oktober 2008 at 10.50 | Permalink | Svara

  Beautiful!

  Toppen Newsdesk!

  //Jesper

 2. Posted 27 oktober 2008 at 9.55 | Permalink | Svara

  Bra jobbat Newsdesk! Ser fram emot att publicera fler pressmeddelanden här. 🙂

3 Trackbacks

 1. […] Here is a blog post on Newsdesk about the Twingly-links (in Swedish). […]

 2. […] more in Twingly’s blog, and if you understand Swedish inthe media release and in dojjans PR20 […]

 3. […] interaktör, interaktion, newsdesk, PR, sociala medier, twingly Newsdesk och Twingly presenterar idag sitt samarbete som i korthet går ut på att öppna upp all företagsinformation för […]

Kommentera

Required fields are marked *

*
*

%d bloggare gillar detta: