Newsdesk växer med två utvecklare och fyra säljare

För att behålla vår ledande position som det absolut kraftfullaste systemet för förmedling av pressinformation har vi utökat med sex personer inom tjänsteutveckling och försäljning.

Newsdesk – bäst i Sverige på Ruby on Rails?

Vet inte. Men det lutar åt det. Nu är de i alla fall äntligen på plats, Peter Marklund och Mårten Nisson, två rutinerade webb-utvecklare. Båda med spetskompetens inom Ruby on Rails. Mårten Nilsson, kommer senast från Stockholms Universitet där han jobbat som systemutvecklare med Java och Ruby on Rails. Tidigare var han projektledare på Bonnierförlagen. Peter är senior webbutvecklare och kommer senast från Diino, och innan dess arbetat för bl a PriceRunner.

Stockholms mest kundorienterade säljare – med sikte på 1.000 nya kunder

För att leva upp till marknadens (växande) behov har vi sökt med ljus och lykta efter fler kvalificerade säljare. Nu har vi nöjet att välkomna Sofia Ollevik (äntligen en till tjej på avdelningen!) med lång erfarenhet från service- och turismbranschen, bla som kundansvarig på Scandic. Johan Blomdahl, med en bakgrund inom offentliga sektorn. Efter lång tid på Försäkringskassan har han tålamod med alla möjliga (och omöjliga) kundfrågor. Johan Stam, mångspråkig tolk och översättare som svidat om till PR-branschen efter en utbildning på Sälj- och Marknadshögskolan. Martin Garbarczyk, ekonom i grunden och tidigare säljansvarig på ett större telekomföretag. Har tidigare jobbat med CRM och kundutbildningar.

Om Ruby Rails:

Ruby on Rails (RoR) är ett ramverk för att snabbt utveckla webbapplikationer och skapades av dansken David Heinemeier Hansson på företaget 37signals. Ramverket använder det objektorienterade skriptspråket Ruby och definierar ett antal grundläggande systemarkitekturval. RoR hjälper programmeraren att följa designmönstret Model-view-controller (MVC) och genererar kod för grundläggande funktioner såsom läsning, redigering och radering av databasinformation.

RoR är från början designat för att underlätta utveckling med lättrörliga metoder (inklusive testdriven utveckling) och har därför inspirerat många andra projekt, såsom Turbogears.

(Källa: Wikipedia)

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Annonser

3 Comments

 1. Posted 12 september 2008 at 13.38 | Permalink | Svara

  Välkomna killar och tjejer!

 2. Posted 21 februari 2009 at 4.07 | Permalink | Svara

  Vad är lönen för säljare?

 3. Pernilla
  Posted 27 februari 2009 at 12.56 | Permalink | Svara

  Hej SalesBook, som i de flesta sälj-jobb beror det på hur mycket man säljer. Marknaden går vår väg och vi har en kvalificerad säljkår att ta hand om den, så på våra säljare går det ingen nöd. De kvalar definitivt in under er slogan ”vinnande säljare” och du har säkert fått dig ett par nya medlemmar 🙂

Kommentera

Required fields are marked *

*
*

%d bloggare gillar detta: