1000-tals nya länkar till din information på Newsdesk

Newsdesk har valt att bygga en länk-struktur för all information som har kategoriserats på Newsdesk. Det innebär att i anslutning till den information som publicerats och kategoriserats visas länkar till all annan information som är kategoriserad på samma sätt på Newsdesk.

Idag gör Newsdesk det möjligt för våra kunder att publicera sin information i följande kategorier: ämnen, regioner, evenemangstyper och produktkategorier. Vilket ger följande site map: newdesk.se/tag

Surfa in på ett pressmeddelande, en bild, eller liknande och kika längst ner. Där finner du länkarna.

Det finns två skäl till att vi gjort detta:
1) det är nu mycket enklare för journalister och andra besökare att få mer information av samma typ. Vilket innebär att många fler intressenter kommer att finna din information, eftersom hundratals kanske tusentals sidor kommer länka den.
2) Att andra sidor länkar till din information är bra sett ur ett sökmotorsoptimeringsperspektiv. Vilket betyder att din information nu kommer ännu högre i websök som Google, mfl.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

One Trackback

  1. […] främsta anledningen till ökningen är arbetet med med internlänking i form av tag-träd vi tidigare skrivit om i denna blogg. Som bekant skriver vi nu ut kategorisering på alla nyheter, och länkar dom till en lista med […]

Kommentera

Required fields are marked *

*
*

%d bloggare gillar detta: